Hem Våra program Beställning / Test Demo / Visning Kurs på webben Support Om oss
BOQ Företagsversion QLIENT Byråversion FAQ Fakturering Testa 60 dagar Hämta gratis demo

Testa BOQ eller QLIENT gratis i 60 dagar

Testprogram 60 dagar

Du kan utvärdera programmet gratis och utan förpliktelser i 60 dagar. Programmet fungerar 'fullt ut'  och samtliga rutiner i programmet kan användas. Du kan använda supporthjälpen och allt som finns under 'Kurs på webben', bildvisningar med inspelat tal som hjälper dej med det mesta. I programmet finns ett Demoföretag inlagt, med ca 100 verifikationer, så att du kan testa olika saker utan att påverka din egen bokföring.

Programlicens

Vårt programskydd ligger i en programlicens som du beställer med företagets namn här nedan. Licensen skickas till dej via email samma arbetsdag om du beställt före kl 16.00 och du kan börja bokföra direkt när du fått vårt email. Om du är nöjd med programmet kan du köpa en licens som inte har datumspärr och fortsätta vidare med din bokföring.

BOQ Bokföring för företag

Programmet passar alla typer av företag, föreningar m.fl. Tillsammans med licensen får du en länk för att hämta den senaste versionen av programmet samt instruktioner.

Beställ testlicens för BOQ Bokföringsprogram »

QLIENT Byråversion

Programmet för revisorer, redovisningskonsulter och bokföringsbyråer. Tillsammans med licensen får du en länk för att hämta den senaste versionen av programmet samt instruktioner.

Beställ testlicens för QLIENT Byråprogram »

logoweb2009-3.gif

Live chat

Kontakt med BOQ support

BOQ System

Färgaregatan 5D
961 35  Boden
Telefon 0921-558 40

Om du har Support i telefon...

fjarrsupport.gif

Ny supportplats med bildvisning

Ett lättare sätt att snabbt hitta den hjälp du behöver. Mänder av bild-

visningar om hur man jobbar i BOQ

Till Supportwebben »