Hem Våra program Beställning / Test Demo / Visning Kurs på webben Support Om oss
Uppdateringar Filer klient / revisor Frågor / Tips Support mail Byte dator

 Reskontra

« föregående sida

Jag har skapat en betalfil som jag inte vill skicka utan jag måste göra om den.

Vi vet inte varför du ska göra om den, men när du markerat betalningarna, i meny 5-2-1, får du upp en lista som visar hur de fördelar sej i tiden framåt. Kolla den så har du hjälp att se ev. felaktiga betalningsdagar och kanske undviker felaktigheter.

Tänk också på att inte avsluta Betalfilen förrän du ska sända den. Då ligger alla uppgifterna kvar i betalmarkeringsrutinen i meny 5-2-1 och du kan hela tiden justera och ändra till dess du skapar betalfilen och skickar den.

För att lösa ditt problem. Gå till meny 5-2-4 Radera betalfil och radera den. Om du inte vet exakt vilka fakturor som låg i filen så går du till meny 5-3-1 Betalarkiv och sorterar fakturorna på Fildatum. Du kan därefter skriva ut en rapport på dessa. Därefter går du till meny 5-5-1 Fakturor och återställer fakturastatus till Obetald genom att tryck [F6] Fakturastatus.

Du kan även radera de fakturor det gäller i Betalarkivet meny 5-3-1 så att du inte får dubbla, och felaktiga, uppgifter där.

Jag gör alla betalningar över Internet, men de hamnar inte i betalarkivet.

Läs under Flik 5 Leverantör / Betalningar - Internetbetalning, i handboken, så kan du ser hur du ska göra.

När jag ska göra leverantörsbetalningar så saknas fakturor?

Gå och titta i fakturaregistret i meny 5-5-1 och titta på status på den faktura du saknar. Du kan ändra status via [F6], men kolla så att du inte gör en dubbelbetalning.

Du kan även trycka [F10], på nästan vilken plats som helst i programmet, och välja det år det gäller. Tryck sedan på [F7] och sök beloppet. Du får upp en lista över alla verifikat som innehåller det beloppet och kan leta efter faktura där.

logoweb2009-3.gif

Live chat

Kontakt med BOQ support

BOQ System

Färgaregatan 5D
961 35  Boden
Telefon 0921-558 40

Om du har Support i telefon...

fjarrsupport.gif

Ny supportplats med bildvisning

Ett lättare sätt att snabbt hitta den hjälp du behöver. Mänder av bild-

visningar om hur man jobbar i BOQ

Till Supportwebben »